Curriculum Vitae - Dr. Michele Lavianodoktor stafi mjekesor ortopedia italiane

Datëlindja: 1961
Profesioni: Mjek, kirurg ortoped-traumatolog

I laureuar ne Mjekësi dhe Kirurgji në vitin 1988 (110 e lode) pranë Universitetit "La Sapienza" Romë dhe i specializuar në vitin 1993 në Ortopedi-Traumatologji pranë Universitetit "La Sapienza", Romë (70 e lode). I specializuar në vitin 1996 në Kirurgjia e Dorës dhe Mikrokirurgjia Ortopedike Universiteti Katolik i "Sacro Cuore", Romë (50 e lode).


Kualifikime pas-universitare:

199, 1992 - 1997
Stazh Perfeksionimi në Kirurgjinë e Sistemit Nervoz Periferik dhe të Dorës, pranë Royal National Orthopaedic Hospital. Stanmore - Great Britain

2001 - 2002
Stazh Perfeksionimi në Kirurgjinë e Anësisë së Sipërme pranë Ëashington University. St. Louis - USA.

2004
Stazh Perfeksionimi në Kirurgjinë e dorës pranë Institute de la Main, Paris - France.

2005
Kurs për Organizimin dhe Xhestionimin e Oficerëve Mjekë dhe Kurs mbi Programimin, dhe Kontrollin - Universiteti Bocconi, Milano


Eksperiencë pune:

1984 - 1985
Frekuenton Medical Unit, International Institute for Tropical Agricolture. Ibadan - Nigeria.

1989
Oficer Mjek pranë Shkolla e Oficerëve Xhenierë, Romë.

1989
Docent i Kursit të Luftës Nukleare, Bakteriologjike e Kimike. Shkolla e Nën-Oficerëve Karabinierë, Velletri.

1989 - 1990
Asistent pranë Repartit të Traumatologjisë, Policlinico Militare "Celio", Romë.

1992 - 1993
Shef i Shërbimit të infermierisë Burgu i Romër "Regina Coeli"

1992 - 1996
Bashkëpunëtor i Prof. Gilles Bousquet

1993 - 2002
Kirurg ortoped pranë Repartit të Ortopedisë Poliklinika Militare "Celio" Romë

1994
Orthopaedic Surgeon United Nations Field Hospital Operation ONUMOZ, Beira - Mozambik 1994 - sot Konsulent Teknik i Gjykatës së Romës

1996 - 1997
Shef i Orthopaedic Surgeon NATO Field Hospital Operation IFOR/SFOR, Sarajevo - Bosnia Herzegovina

1997 - 1998
Docent i "Kirurgjia e dorës dhe e nervave periferikë" Scuola Medica Ospedaliera di Roma e della Regione Lazio

1997 - sot
Honorary Research Felloë praën Peripheral Nerve Injury Unit, Royal National Orthopaedic Hospital - Stanmore - Gran Bretagna

1999
Fitues i vendit të parë në Kursin e 125 të Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Italiane.

1999 - 2000
Shef i Orthopaedic Surgeon NATO Field Hospital Operation KFOR, Pejë - Kosovë

2001 - 2002
Shef i Orthopaedic Surgeon NATO Field Hospital Operation KFOR, Pejë - Kosovë

2002 - sot
Shef i Shërbimit të Kirurgjisë së Dorës dhe Mikrokirurgjisë Ortopedike, Zv/shef i Repartit të Traumatologjisë, Poliklinika Militare "Celio", Romë.

2004
Kirurg Ortoped pranë Misionit Humanitar "Antica Babilonia", Tallil - Iraq.

2008
Kirurg Ortoped pranë Misionit Humanitar EUFOR "Nicole", Abeche - çad, Afrikë

2010
Shef i Shërbimit të kirurgjisë, Misioni Humanitar "Ëhite Crane", Haiti

2005
Docent në Kursin teorik - prati me temë Kirurgjia e Dorës - Universidad Autonoma di Barcelona - Spagna


Anëtarësim në Shoqata

1990 - sot
Anëtar i Shoqatës Italiane të Ortopedisë - Traumatologjisë

1997- sot
Anëtar i "Societa Italiana di Chirurgia della Mano"

1996 - sot
Overseas Associate of British Society for Surgery of the Hand.

1996 - sot
Anëtar i Grupit të Studimit të "Kirurgjia e Dorës dhe e Sistemit Nervoz Periferik" i Shoqatës Italiane të Neurokirurgjisë.


Monografia:

Ortensi P, Laviano M. Trasferimenti tendinei in chirurgia della mano. Collana di Aggiornamenti della Scuola Medica Ospedaliera di Roma e della Regione Lazio. 1997.

| Ky sit u krijua nga Dorealda Dalipaj | Logua u dizenjua nga Renald Koxhaj |

Kushtet e perdorimit te permbajtjeve te ketij siti |Kontrollet e vlefshmërisë në konformitet me standartet e World Wide Web Consortium (W3C):   CSS Valido! Valid XHTML 1.0 Transitional

ortopedia italiane tirane

Për të qëndruar sa më afër pacientëve tanë, OIT gjëndet në facebook!