Adresa


Për informacione, prenotime dhe vizita do të jeni të mirëpritur pranë:

Studio Medico Ortopedico,
Rruga Dritan Hoxha Nr. 1,
pranë pallatit të sportit Asllan Rusi,
Tiranë, Albania;,

Tel/Fax: +355 44 30 85 55;
Cel. +355 68 20 00 622.


oit adresa vendndodhja

| Ky sit u krijua nga Dorealda Dalipaj | Logua u dizenjua nga Renald Koxhaj |

Kushtet e perdorimit te permbajtjeve te ketij siti |Kontrollet e vlefshmërisë në konformitet me standartet e World Wide Web Consortium (W3C):   CSS Valido! Valid XHTML 1.0 Transitional

ortopedia italiane tirane

Për të qëndruar sa më afër pacientëve tanë, OIT gjëndet në facebook!